Exclusief wonen met een magisch uitzicht

WAW-days

donderdag 15 december

Ontdek Dames & Heren op onze WAW-day. Het zijn uitzonderlijke woningen gelegen aan het water met zicht op de skyline van Gent. Plan hieronder jouw bezoek.

MAAK JOUW AFSPRAAKMAAK JOUW AFSPRAAK

Beleef jij hier binnenkort de kade in haar puurste vorm?

Dames & Heren is een uniek woongebouw gelegen aan het water van de Nieuwe Dokken, geïnspireerd op de Amsterdamse Herengrachtwoningen en ontworpen door toparchitect Stéphane Beel.

Met woonoppervlaktes tot 235 m² is ruim en comfortabel wonen in Dames & Heren evident. Daarnaast beschikt elke kadewoning ook over een gigantisch dakterras tot maar liefst 100 m² met adembenemende zichten over de Gentse skyline.

Echte Interieurparels

De vijf kadewoningen zijn echte interieurparels ontworpen door interieurarchitect Co.Studio. Afwerkingsbedrijf Alto Interiors begeleidt je met passie voor perfectie en maakt samen met jou van jouw nieuwe huis een echte thuis. Doorheen de volledige woning ervaar je de high-end touch door het gebruik van mooie en duurzame luxematerialen. Exclusiviteit ten top! 

Hogere prijsklasse

Interesse in dit unieke nieuwbouwproject? Plan jouw bezoek!

Plan hieronder jouw persoonlijke afspraak op donderdag 15 december. Onze sales adviseur Dimitri gaat met jou door de plannen, hij geeft je meer informatie over de prijslijst en het exclusieve afwerkingspakket. 

WF_DND-Dames&Heren_EVENT

Meer weten over Dames & Heren

Passen deze data niet, dan kan je steeds op een ander moment een afspraak inplannen met Dimitri onze sales adviseur. 

NEEM CONTACT OP NEEM CONTACT OP