Royaal binnenwerk, verfijnde details

Wandelend door de kadewoning, overvalt je een gevoel van grandeur. Daar zijn de sierlijke en duurzame luxematerialen schuldig aan. Zij fungeren als dé smaakmakers die deze plek een high-end touch bezorgen.

Voor het ontwerp maakten we veel gebruik van glas. De reflectie van die compositie geeft het geheel een verruimend effect.

- Gert Van Den Steen, Co.Studio

De 5 kadewoningen omschrijf je het best als interieurparels. Het concept werd tot in de puntjes verfijnd door de interieurarchitecten van Co.Studio. De high-end afwerking is volledig voorzien door Alto Interiors: echte vakmensen die samen met jou aan de slag gaan voor het perfecte binnenwerk op jouw maat. Hier leef je het leven van een - ecologisch verantwoorde - koning(in).

Een blik in jouw interieur

Bij het binnentreden van je woning aan de kade heet een vorstelijke trappenhal jou welkom. Een ruimte die volledig bekleed is met natuursteen van Pierre De Varennes - onverwoestbare blauwe hardsteen, made in Belgium. Eenmaal binnen, heb je de keuze tussen een eigen privélift of de trap.

De natuursteen van Pierre De Varennes kleurt ook de keuken en eetruimte van je woonst. De zitruimte en slaapkamers zijn dan weer belegen met een duurzame eiken parketvloer. Hetzelfde soort hout dat terugkomt in de trappen, wat je interieur in balans houdt.

Een eigen interieurcoördinator helpt jou je persoonlijke smaak te integreren.
1646 CAA DH Slaapkamer INT Final 20220401
AMS 1646 CAA DH EXT Final3 20220519

In je high-end, op maat gemaakte keuken - gevuld met Miele-toestellen - zijn de keukenkasten en het grote keukeneiland omhuld in romantisch notelaarhout. En het werkblad er bovenop, dat is volledig gebeiteld uit gewolkte Muschelkalk à passe natuursteen. Een ensemble van sierlijkheid en functionaliteit.

Jouw nieuwe woning zal twee badkamers bevatten. De grote badkamer grenst aan de master bedroom en is afgewerkt met kraanwerk van het Scandinavische designmerk Vola. Geniet elke dag van een persoonlijk spa-momentje in jouw vrijstaande bad of inloopdouche. Zowel de vloer alsook de douchewanden bewaren hun glans dankzij een microtopping (gietvloer).

Costudio 3
Costudio 4
Bewoners hebben inspraak in hun interieur. Dat is de meerwaarde die Dames & Heren biedt zodat kopers zelf iets kunnen hebben naar hun smaak en goesting.

Wim Demeulemeester, zaakvoerder Alto Interiors

Het buitenschrijnwerk is vervaardigd in aluminium met een gouden tint, de ideale match met een stralende zon op jouw vorstelijke (dak)terras tijdens de ‘golden hour’.

DH int 4

Oog op de toekomst

Onze technologie past zich aan aan jouw levensstijl. Met je ventilatiesysteem D+ stemt de verluchting zich volledig af op de aanwezigheid van mensen in de ruimte. En tijdens de barre wintertijden, zorgt een aangename vloerverwarming doorheen je woning voor die hartverwarmende zetelmomenten.

Het wemelt er ook van de smart home technologie. Dankzij OpenMotics kan jij alle beschikbare functies in je appartement vanop afstand bedienen. Met een druk op de knop doof je alle lichten, dim je de lichten in de zithoek en start je de verwarming. Je leeft ook zuinig door een eenduidige analyse van je dagelijkse energieverbruik. Zo trekken we duurzaamheid door in alle aspecten van Dames & Heren.

Tuinwoning: what's in a name?

De naam ‘tuinwoning’ mag je alleszins letterlijk nemen. Jouw aangrenzende tuin en terras bieden je iets uniek in Gent. Een eigen, groen plekje waar je alleen of samen kan vertoeven, genietend van de fluitende vogeltjes op de achtergrond. Door de groenschermen rondom je tuin is steeds privacy gegarandeerd.

Door de zeer hoge plafonds op de benedenverdieping heb je een mooi ruimtegevoel met prachtige lichtinval en wordt jouw terras en tuin een verlengde van jouw leefruimte. Aan de tweede slaapkamer is er ook een gezellig balkon voorzien waarop je kan genieten van het zicht op het water en de skyline van Gent.