Interieur & afwerking

De 5 kadewoningen met zicht op het water en de binnenstad hebben een exclusief afwerkingspakket. Ook de tuinwoningen genieten van een mooie afwerking op maat.

De kadewoningen zijn een voor een interieurparels die afgewerkt worden met aandacht voor de kleinste detail, ontworpen door interieurarchitect Co.Studio. Doorheen de ganse woning voel je de high-end touch door het gebruik van mooie en duurzame luxematerialen.

Een blik in jouw interieur

Het begint al bij het binnenstappen van je woning waar je toegang hebt tot je eigen privélift en trap. De volledige hal en trap is afgewerkt met natuursteen van Pierre De Varennes. Onverwoestbare blauwe hardsteen, made in Belgium.

Dit type tegel vind je trouwens ook terug in je keuken en eetruimte. De zitruimte en slaapkamers worden voorzien van een duurzame eiken parketvloer. Hetzelfde soort hout komt terug in de trappen, wat je interieur in evenwicht houdt.

Een evenwichtig interieur afgewerkt met mooie en duurzame materialen

In je high-end keuken op maat met Miele toestellen zijn de keukenkasten en het grote keukeneiland afgewerkt met notelaarhout. Het werkblad is volledig vervaardigd uit gewolkte Muschelkalk à passe natuursteen.

Er zijn twee badkamers in jouw nieuwe woning. De grote badkamer grenst aan de masterbedroom en wordt uitgerust met kraanwerk van het Scandinavische designmerk Vola. Geniet van wat me-time in jouw vrijstaande bad of fris je op in jouw inloopdouche. Zowel de vloer alsook de douchewanden worden afgewerkt in microtopping (gietvloer).

DH interieur1
DH interieur2

Het buitenschrijnwerk is vervaardigd in aluminium met een gouden tint, de ideale match om te genieten van de zon op jouw royale (dak)terras tijdens de ‘golden hour’.

DH int 4

Oog op de toekomst

In je volledige woning word je verwend door aangename vloerverwarming. Er is ook een ventilatiesysteem D+ voorzien, waardoor de ventilatie wordt afgestemd op de eventuele aanwezigheid van mensen in de ruimte. 

Met het oog op de toekomst is je woonst voorzien van smart home technologie. Dankzij OpenMotics kan jij alle beschikbare functies in je appartement vanop afstand bedienen. Met een druk op de knop doof je alle lichten, dim je de lichten in de zithoek en start je de verwarming. Je leeft ook zuinig door een eenduidige analyse van je dagelijkse energieverbruik. Zo trekken we duurzaamheid door in alle aspecten van Dames & Heren.

Tuinwoning: What's in a name?

De naam ‘tuinwoning’ mag je alleszins letterlijk nemen. Jouw aangrenzende tuin en terras bieden je iets uniek in Gent! Een eigen, groen plekje waar je alleen of samen kan genieten van het kabbelende water op de achtergrond of de fluitende vogeltjes. Door de groenschermen (2m hoog) rondom je tuin geniet je steeds van alle privacy. 

Door de hoge plafonds op de benedenverdieping (3m+) heb je een mooi ruimtegevoel met prachtige lichtinval en wordt jouw terras en tuin een verlengde van jouw leefruimte. Aan de tweede slaapkamer is er ook een gezellig balkon voorzien waarop je kan genieten van het zicht op het water en de skyline van Gent.